Välkommen!

Denna blogg är ett försök att starta upp ett nätverk/kontaktforum för de idella ridledarna i Norrbotten - det är dock ni ridledare som måste stå för arbetet att hålla den levande...

torsdag 31 januari 2013

Ridledare i länet....

Hej alla!
Denna blogg är främst tänkt för dig som fungerar som ideell ridledare på länets ridskolor - min förhoppning var från början att NI skulle komma med inlägg/funderingar/debattartiklar osv för att göra sidan levande. Tyvärr så har gensvaret varit minst sagt magert....

Jag gör nu ett försök att "annonsera" sidan via vår facebooksida som har en hel del medlemmar - även andra än klubbarnas ridledare är naturligtvis välkomna att sända in material och kommentera de artiklar jag lägger in. Som ni kanske ser så har aktiviteten från min sida varit låg under andra halvåret 2012 - skall dock försöka hinna med denna sida mera framöver. SPECIELLT om jag kan få någon respons från er som läser bloggen! :-)

Med förhoppning om ett aktivt, "hästigt" 2013!
Carina

2 kommentarer:

 1. Jag tycker det här verkar vara en mycket bra idé. Tråkigt att gensvaret inte varit det förväntade, men jag är inte särskilt förvånad. Min personliga uppfattning är att många som är aktiva inom ridskolevärlden i dag verkar tycka att kunskap och fortbildning inte är så viktigt...dom kan ju redan allting! Att många som fungerar som ideella ridledare har tagit på sig uppgiften snarare pga att "det inte finns någon annan" än av genuint intresse av att utbilda framtida ryttare, tror jag åxå spelar in. Möjligt att jag har fel, hoppas det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej MF!
   Kul att äntligen få någon respons på något jag skrivit här! Mera sånt! :-)

   Och, tyvärr är min uppfattning som din - dvs att jag är inte särskilt förvånad över bristen på gensvar. Önskar de ideella ledarna hade lust/ork att diskutera mera. Skriver medvetet inte tid för det tror jag finns - det är nog snarare lusten som saknas. Diskussioner i olika ämnen utvecklar en - man behöver inte alltid vara överens utan kan ibland bara "enas om att man är oense" - men själva diskussionen i sig själv kan få en att "tänka till" :-) Ha en bra dag!

   Radera